Välj en sida

Städservice Södertälje

D&M Städföretag – Städservice för dig i Södertälje

D&M Städföretag

Letar du efter en lösning som kommer underlätta din vardag? Då är vi på D&M Städföretag helt rätt firma för dig! Vi erbjuder en noggrann och effektiv städservice till ett bra pris, och självklart ett skinande rent resultat. Till oss kan du i Södertälje med omnejd vända dig för att få hjälp med bland annat hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning och fönsterputsning.

D&M Städföretag har varit aktiva på marknaden sedan 2018, men vi som arbetar här har en erfarenhet som sträcker sig många år tillbaka. Vi har arbetat med städservice i över 10 år och vi vet precis vad som krävs för att uppnå perfekta resultat.

Har du några frågor eller funderingar angående vår städservice så är du varmt välkommen att kontakta oss! Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Tveka inte på att höra av dig till oss, så kommer vi fram till en lösning som passar dig perfekt. Vi finns för dig i Södertälje med omnejd!

 

Städservice

Städservice

Vi erbjuder en kvalitativ städservice till såväl privatpersoner som företag runtomkring Södertälje. Här får du alltid ett noggrant arbete och ett resultat som uppfyller dina förväntningar, vi städar utefter dina önskemål! Läs gärna mer om vår städservice här.

Nöjda kunder

Vår ambition är att alla våra kunder ska kunna känna sig helt nöjda med vårt arbete, vi vill vara ditt förstahandsval när du behöver hjälp med städningen. I kombination med ett väl utfört arbete så får du alltid av oss ett trevligt bemötande och en professionell service!

Om företaget

Vi är ett städföretag som erbjuder förstklassiga städtjänster till företag och privatpersoner i Södertälje med omnejd. Hos oss får du alltid ett kostnadseffektivt arbete med hög kvalitet. Vi är det självklara valet av städfirma i Södertälje, kontakta oss och boka din städning redan idag!